Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

YAYS Aparthotels & Serviced Apartments

De beste manier om een stad te leren kennen is om hem te ervaren. Bij YAYS verblijf je in boetiek appartementen in de meest authentieke en levendige wijken van de Amsterdam en krijg je tips voor lokale winkeltjes, restaurants en bezienswaardigheden die niet in de reisgidsen staan. Voel je thuis en ontdek de stad als een echte local.

YAYS is een aanbieder van serviced appartementen die 15 aparthotels beheert in Amsterdam, Den Haag, Parijs en Antwerpen onder de lifestyle-merken YAYS (volledig uitgeruste aparthotels) en by YAYS (selfservice-appartementen met een onafhankelijke setting). 

Als je het lokale leven van Amsterdam wilt ontdekken en beleven, dan ben je bij YAYS aan het juiste adres. Je vindt onze appartementen in prachtige gebouwen, die elk een kenmerkende rol hebben gespeeld in de geschiedenis van hun buurt. De YAYS Insiders kennen de buurt op hun duimpje en we werken samen met lokale winkels, bars, restaurants en kunstgalerieën om je verblijf zo memorabel en vooral lokaal mogelijk te maken.

Bij YAYS boek je niet alleen een accommodatie, maar heb je ook toegang tot services die je de stad écht laten ervaren. Ontdek de buurt met een YAYS fiets, bewonder de lokale architectuur of geniet van een picknickmand vol lekkernijen uit plaatselijke winkeltjes, waar niemand anders vanaf weet. Bij terugkomst kun je je favoriete maaltijden bereiden in je eigen keuken en lekker comfortabel op de bank samen de volgende dag van jouw stedentrip in Amsterdam plannen.

Op elke YAYS locatie is 24/7 een YAYS Insider beschikbaar, die alles van de buurt weet. Dus of je nou op zoek bent naar het meest romantische plekje van de stad of de leukste winkel om souvenirs voor het thuisfront te kopen, het enige wat je hoeft te doen is het aan je YAYS Insider vragen.

YAYS is gevestigd in prachtige gebouwen in de leukste buurten van Amsterdam:

Centrum

Amsterdam Vondelpark by YAYS

Centrum West

YAYS Amsterdam Salthouse Canal

Amsterdam Prince Island by YAYS

Centrum Oost

YAYS Amsterdam Maritime

Amsterdam East by YAYS

Oostelijke havengebied

YAYS Amsterdam Docklands (gratis parkeren voor directe bookingen via yays.com)

Amsterdam Noord / NDSM

Amsterdam North by YAYS

In de speciale accommodatie Amsterdam The Crane by YAYS krijg je een volledig privé appartement tot je beschikking in een monumentale kraan uit de jaren 50! Een geweldige plek om een speciaal moment te vieren met geliefden.

De beste manier om een stad te leren kennen, is om hem te beleven. Kijk op de website voor het verhaal achter YAYS.