Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Renaissance Amsterdam Hotel

Op een steenworp afstand van de Jordaan, de Negen Straatjes en de Dam, plaatst het Renaissance Amsterdam Hotel je midden in het culturele hart van Amsterdam. Bezoek de nabij gelegen bezienswaardigheden of ontdek de verborgen schatten van de stad. Het hotel ligt op loopafstand van het Centraal station, de Dam en de Kalverstraat.

Luxe hotel in het centrum van Amsterdam

Het Renaissance Amsterdam Hotel heeft 402 compleet uitgeruste, comfortabele Deluxe & Club kamers en 6 luxe Suites met modern design. De Club kamers en Suites bieden exclusieve voorzieningen en toegang tot de Club Lounge voor gratis ontbijt, hapjes en drankjes.

Eten en drinken

Scossa restaurant serveert Italiaanse gerechten. In de 2b lounge bar kun je werken of genieten van een drankje. Het Koepelcafé, een traditionele Amsterdamse bar, serveert lokale specialiteiten. Bij mooi weer kun je terecht op het terras.

Vergaderingen en evenementen

Naast een goede plek om te verblijven, is het Renaissance Amsterdam Hotel zeer geschikt voor evenementen. Of het nu een symposium of galadiner, een huwelijk of jaarlijkse bestuursvergadering is, het hotel is ideaal gelegen in het centrum van Amsterdam. Het hotel heeft in totaal 16 vergaderzalen. Vergaderingen en evenementen tot 650 deelnemers vinden plaats in de 17e eeuwse Koepelkerk.