Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel

Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel verbaast je met het verrassende design in het hotel en onze centrale locatie in het mooie Amsterdam Oud-Zuid. Een congres in het World Trade Centre Amsterdam of de RAI? Deze zijn eenvoudig te bereiken op 1 kilometer afstand vanaf ons hotel. In 20 minuten wandel je via de grachten naar het Museumplein.

Perfecte plek voor een hapje en een drankje

Buiten straalt de zon op de grachten. Neem een break op het terras van ons restaurant The Harbour Club Amsterdam Zuid. Bij The Living Room, by Bodon dineer je met uitzicht over de grachten. Daarna ga je vol energie verder. De vergaderzalen zijn voorzien van airconditioning en moderne audiovisuele apparatuur. Bij ons vergader je op een centrumlocatie, met een goede bereikbaarheid. Ons hotel heeft parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein en een goede verbinding met de trein.

The Harbour Club Amsterdam Zuid

The Harbour Club Amsterdam Zuid is inmiddels een begrip in Oud-Zuid. Hier is het culinair genieten met een uniek uitzicht over de grachten van Amsterdam. Een zakelijk diner of lazy sunday lunch? Het team kookt met verse lokale producten en creëert gerechten met een tikkeltje eigenwijsheid.

The Living Room, by Bodon

The Living Room, by Bodon vertelt het verhaal van de traditionele Franse keuken. Het echte ambacht keert terug in een verbluffende setting. Het interieur is extravagant en is rijk gedecoreerd met een prachtige mélange van marmer, vintage en goud.