Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Clubbing

Het Feest van Joop

Het Feest van Joop vlakbij het Rembrandtplein in Amsterdam staat al jaren bekend als dé plek waar je tot laat kunt feesten. Niet gek met zo'n naam! Zeven dagen per week geopend, met vaste dj's die ervoor zorgen dat je danst tot de zon weer opkomt.

Feestcafe

Bij ons is het 7 dagen per week feest!!! In het gezelligste feestcafé van het Leidseplein sta je heerlijk aan de bar of ga je he-le-maal los op de dansvloer. Onze DJ’s draaien alles van Top 40 tot disco en van Hollandse meezingers tot de lekkerste house klappers!

Bevriende barmannen

Een jaar geleden hadden twee bevriende barmannen het idee om een feestcafe te openen in de Lange Leidsedwarsstraat. Het idee was goed, de locatie ook alleen hadden de mannen geen geld. 

Gelukkig hadden ze hun goede vriend Joop die vertrouwen in ze had en ze wel wat geld wilde lenen. Zo gezegd zo gedaan en een paar maanden later konden ze open. Als bedankje hebben ze hun feestcafe ‘Het Feest Van Joop’ genoemd. Sinds kort staat er ook een beeld van hem midden in de zaak zodat hij er toch nog altijd een beetje bij is.