Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Clubbing

Het Sieraad

Dit iconische gebouw werd in de jaren '20 gebouwd als een vakschool voor de arbeidersklasse. Het is geweldig gelegen aan een samenvloeiing van twee grachten en biedt een prachtig uitzicht. Het Sieraad is volledig gerestaureerd naar zijn originele staat, wat het een fantastische plek maakt om te genieten van een drankje of een diner, of om een meeting of event te organiseren.

Historische architectuur met een moderne twist

In het middelpunt van Het Sieraad is het Atrium gelegen, met zijn zestien meter hoge glazen dak. Vroeger diende deze binnenplaats als ontmoetingsplaats voor scholieren en tegenwoordig leent het zich perfect voor evenementen, diners en bijeenkomsten. Rondom het Atrium bevinden zich drie karakteristieke ruimtes: de Trouwzaal, de Vergaderzaal en de Studio.

Alle zalen hebben daglicht, de subzalen zijn pilarenvrij (Atrium niet) en voorzien van audiovisuele middelen. De ruimtes kunnen los van elkaar gehuurd worden, maar als je ze combineert biedt het plaats aan maar liefst 1.150 gasten. Het populaire Edel by Dennis, dat ook in Het Sieraad is gevestigd, heeft een sfeervol interieur en een prachtig terras aan de waterkant.