Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Musea

Our House - Immersive Experience on Electronic Music

Our House is een nieuw soort experience over de elektronische muziekcultuur. De high-tech, audio-visuele shows en talloze interactieve installaties vertellen het verhaal over electronic music en al haar subgenres.

Over de geschiedenis van de dance

Creëer nieuwe beats op drummachines of test je vaardigheden op het gebied van het mixen van tracks. Beleef de iconische muziek, clubs en festivals in een 270-graden 'floor-to-ceiling' installatie, compleet met lasers, vuurwerk, een bewegende vloer en meer. 

Jam op de RMBA-20, 's werelds grootste analoge sequencer, bekijk de exposities en documentaires of krijg privéles in het produceren van muziek van het team.

De collectie van het museum is samengesteld in samenwerking met o.a. Amsterdam Dance Event, Avicii, Armin van Buuren, Carl Cox, Charlotte de Witte, FAC 51 The Hacienda, Kerri Chandler, Kevin Saunderson, Tomorrowland, The Frankie Knuckles Foundation en ID&T, om er maar een paar te noemen.

Belangrijke bezoekers informatie

LET OP: Our House is een immersief museum en bevat lasershows, harde muziek en flitsende videobeelden. Hoe graag we ook willen dat iedereen van de ervaring geniet, het is niet geschikt voor jonge kinderen (0-9) en mensen met epilepsie. Wij adviseren dat zwangere vrouwen tijdens de shows achterin de zaal gaan staan in verband met het geluidsniveau. Het museum is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 

Boek een tijdslot met je City Card

Je ontvangt 25% korting voor Our House wanneer je een City Card hebt. Je kunt deze tickets op locatie bestellen, of vooraf online. Om op de kortingspagina te komen, klik dan hier. Zorg ervoor dat je City Card geldig is op het moment van je bezoek.