Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Clubbing

Escape

Escape is één van de grootste clubs in het hartje van Amsterdam. Al sinds 1986 speelt Escape een leidende rol in het Nederlandse uitgaansleven. Licht, geluid, visuals en decoratie, alles is wekelijks helemaal top geregeld.

Een begrip op het Rembrandtplein

Al meer dan 30 jaar is Escape een begrip in de Nederlandse uitgaanswereld. Waar clubs komen en gaan verwelkomt Escape al jaren haar bezoekers. Met artiesten uit binnen- en buitenland heeft Escape een cv waar menig club van droomt. Wekelijks combineren vaste concepten de diversiteit voor haar doelgroep, van house tot urban. De programmering wordt gekenmerkt door de vaste concepten VIDEO, House Rules, Brainwash en Juice.

Gedurende het jaar worden er verschillende avonden georganiseerd waarbij de grootste artiesten worden ingevlogen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Nicky Romero, Afrojack, Fedde Le Grand, Gianluca Vacchi, Sunnery James & Ryan Marciano en nog veel meer. Zij laten geregeld zien dat Escape dé club van Amsterdam is, van jong tot oud van nationaal tot internationaal. Escape is dan ook bij niet alleen de Nederlander geliefd. Menig toerist heeft Escape op zijn of haar to do list staan!

Meest innovatieve club

Escape won vele prijzen en awards voor beste club en meest innovatieve club. Want Escape blijft vernieuwen. Met nieuwe technieken als LED, zoals een scala aan LED gebaseerde licht-units en een enorm oppervlak aan LED-videoschermen, is Escape een visueel paradijs in het uitgaansleven: de bezoeker is omringd door prachtige visuals. Daarnaast zijn er meerdere VIP decks, van het podium tot aan diverse balkons, voor diegenen die houden van een beetje extra luxe tijdens het uitgaan. Meer weten en boeken ga naar Escape.

Last but not least zit Escape niet stil op het gebied van interactie met haar bezoekers. Zo is de relatie met haar bezoekers een van de prioriteiten geweest de afgelopen jaren. De marketing, fotografie en promotionele activiteiten zijn on point en dat is terug te zien in Amsterdam en omstreken.