Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Events

Summer Dance Forever

Dans is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, mede dankzij de duizenden dansvideo’s die dagelijks worden geüpload op TikTok. Dat de dans community groeit en Amsterdam weet te vinden, kun je ook zien aan het terugkerend, jaarlijks festival Summer Dance Forever. Het festival trekt jaarlijks meer dan 20 duizend dansers en bezoekers uit alle hoeken van de wereld. Zij kunnen in Paradiso, OBA, Internationaal Theater Amsterdam, DeLaMar en Academie voor Theater & Dans genieten van een breed programma. LET OP: Genoemde data en aanvangstijden voor 2023 zijn onder voorbehoud en kunnen nog wijzigen.

Topdansers uit binnen- en buitenland

Naast dansbattles vinden er workshops plaats voor zowel beginnende als gevorderde dansers en staan er prachtige dansvoorstellingen klaar, met meerdere Europese premières zoals het energieke, bijna architecturale stuk ‘Ghost’, van het Canadese gezelschap Tentacle Tribe.

Ook de ontroerende dansvoorstelling 'Never 21' staat op het programma - een eerbetoon gebaseerd op de getuigenissen van families van jonge slachtoffers van vuurwapens.

Kijk op de Summer Dance Forever website voor meer informatie, het volledige programma en kaartverkoop.