Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

Van Rijn Kitchen & Bar

Kitchen en Bar Van Rijn is sinds 2012 een culinaire verrassing op het Rembrandtplein. Iedereen die op zoek is naar een businesslunch, verrassende kwaliteit diner, goede cocktail en meer in hartje Amsterdam kan weer terecht op het bekendste plein van Nederland. De imposante hoge ruimte en floor-to-ceiling bar geven Van Rijn een kosmopolitische uitstraling.

Keuken

De keuken van Van Rijn heeft een vertrouwd karakter, maar met een verrassend element. Bekende Frans-internationale gerechten worden met aandacht en kunde naar een hoger niveau getild.

Van Rijn is meer dan alleen eten

De uitgebreide cocktailkaart is niet alleen geschikt voor een pre- of afterdinner versnapering, maar maakt Van Rijn ook een perfecte locatie als beginpunt voor een uitgaansavond. Achter de bar staan de bartenders klaar om een perfecte Apple Ginger Mojito, Passion Fruit Bellini of Whiskey Sour te shaken.

Blikvanger in de indrukwekkende ruimte is de floor-to-ceiling bar die vrijwel de hele linkermuur in beslag neemt. Op de begane grond is er ruimte voor ruim 80 gasten. Het souterrain is naast een toegevoegde 70 plekken ook een perfecte ruimte voor een (semi-) besloten bijeenkomst. Door de gemeenschappelijke leestafel met stopcontacten en ingebouwde ipads wordt ook de flexwerker in de binnenstad niet vergeten.

Het Rembrandtplein is weer dé plek om gezien te worden voor zowel Amsterdammers als bezoeker, met Van Rijn als ideale ontmoetingsplek.