Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

Restaurant Watergang

Restaurant Watergang in Amsterdam, is een restaurant van chef Tim van Grootheest en maitre Mo Schuttel dat begin januari 2019 is geopend midden in de Weteringbuurt in Amsterdam. Deze table d’hote, met een maandelijks wisselend vijfgangen menu, volgt de seizoenen in ingrediënten en gerechten. Op de wijnkaart staan voornamelijk Franse, Italiaanse en Duitse wijnen. Bij Watergang kun je een Take Away Menu bestellen, lees hieronder wat je moet doen om op vrijdag en zaterdag heerlijk kunt genieten van een 3 gangen menu.

Watergang Take Away

Restaurant Watergang zal nog wat langer gesloten blijven. We hebben besloten elke vrijdag en zaterdag een take-away pakket aan te bieden voor thuis. Een tas met 3 gangen voor 35 euro, alleen thuis nog even opwarmen en opdienen. Bestellen doe je via de website en je hebt de keuze uit 3 gangen en 3 gangen vegetarisch. Je betaalt vooraf, en dan is alleen nog een kwestie van het eten op halen en blijft de afstand gepast.

Ga naar onze website Watergang en via het pop-up venster rechtsonder in het scherm, klik je op "bestellen" en kom je in het menu en de dranken die we aanbieden. Eet smakelijk!