Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

Esther's Cookery

Esther's Cookery is een sfeervolle kookstudio waar iedereen welkom is en een culinaire topavond kan beleven. Esther's overtuiging is dat iedereen kan koken, als je maar weet hoe. En dat bewijzen de 250 gasten die maandelijks in de kookstudio in De Pijp de lekkerste gerechten komen maken. Geheel volgens de principes waar Esther in gelooft: met wat er in het seizoen voorhanden is, alleen groenten en vooral heel erg smakelijk.

Heerlijk eten dat (niet zo) toevallig vleesloos is 

Met haar kennis van de groentekeuken en haar passie voor lekker eten, laat Esther iedereen zien en proeven dat vlees niet noodzakelijk is voor een heerlijke maaltijd. Je hoeft het niet te vervangen — met de juiste begeleiding en de beste ingrediënten kook en eet je met plezier.

Na een bezoek aan de kookstudio in Amsterdam heb je zin om thuis ook weer (meer) te koken, ontdekte je allerlei nieuwe smaken en gerechten, ken je geheime vaardigheden en ga je naar huis met een met liefde gevulde maag en een voldaan gevoel. Zijn er leftovers? Dan krijg je die ook mee, want eten weggooien past niet bij de duurzame kookstudio die Esther's Cookery is.

Nieuwsgierig geworden? Kijk snel op de website!