Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

Restaurant Bellezza

Eten bij Bellezza is een culinair avontuur: elk gerecht is een verrassing met een begeleidend audio-visueel programma. Aan de grote gouden Bellezza tafel geniet je samen met de andere gasten van een 8 gangen tasting menu. Schuif aan en laat je verleiden door het team van Bellezza. Eten en drinken op hoog niveau in een omgeving die verleidelijk en betoverend is.

In de Spiegelzaal serveert chef Davy van Wezel een tasting menu van 8 gangen. In combinatie met het audio-visuele programma, worden al je zintuigen geprikkeld. Een unieke ervaring.

Bellezza heeft een uitgebreide en verrassende drankenkaart met champagnes, wijnen en spannende cocktails. Onze medewerkers helpen je graag kiezen. Ons speciale Bellezza wijnarrangement bestaat uit vijf glazen wijn die zijn afgestemd op het menu. Drink je liever geen alcohol? Dan maakt onze barman graag vijf heerlijke alcoholvrije mocktailsvoor je.

Na het diner nemen we je mee naar Heaven voor het nagerecht. After-dinner drinks worden geserveerd in onze cocktailbar, de meest exclusieve ‘speak easy’ van Amsterdam met spannende cocktails en de heerlijkste champagnes.

Bellezza is gevestigd in een oud, vrijstaand pakhuis op de binnenplaats van het Bethaniën klooster. Waar ooit de nonnen liepen en de specerijen werden verhandeld vind je nu het nieuwe, hippe toprestaurant van Amsterdam. 

Bellezza, enjoy the beauty of life!

Toegankelijkheid

Restaurant Bellezza bevindt zich in een steegje aan de Oudezijdse Achterburgwal in Amsterdam. Om het steegje te betreden dien je aan te bellen bij Restaurant Bellezza.