Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

PANCAKES Amsterdam Negen Straatjes

PANCAKES Amsterdam Negen Straatjes was de eerste PANCAKES Amsterdam. Opgericht in 2007 en gelegen in de bekende "Negen Straatjes". Dit restaurant is klein, knus en gezellig!

Wereldse pannenkoeken

PANCAKES Amsterdam geeft een moderne en nieuwe twist aan een traditioneel pannenkoekenhuis. Proef hier originele creaties en hoge kwaliteit pannenkoeken gemaakt van verse, duurzame en lokale producten. Je kunt genieten van zowel Nederlandse als Amerikaanse pannenkoeken, met een moderne twist.

PANCAKES Amsterdam is opgericht in 2007 in de Berenstraat. Nu ruim 11 jaar later zijn er vier PANCAKES Amsterdam locaties. Allen gelegen in het hartje van Amsterdam. Er is een ongecompliceerde laagdrempelige sfeer waardoor het voor iedereen erg toegankelijk is en dus de perfecte plek voor een overheerlijke pannenkoek!

Groepen

Wil je voor een groep reserveren? Dat kan! De nieuwste locatie aan de Prinsengracht beschikt over 150 zitplaatsen binnen en een prachtige binnenplaats en dakterras. De perfecte plek om met een besloten groep te genieten van een pannenkoek! Voor meer informatie kan je mailen naar groups@pancakesamsterdam.com.

Locaties

PANCAKES Amsterdam heeft vestigingen op onderstaande locaties:

PANCAKES Amsterdam Negen Straatjes

Berenstraat 38

PANCAKES Amsterdam Centraal

Prins Hendrikkade 48

PANCAKES Amsterdam Westermarkt

Prinsengracht 277

PANCAKES Amsterdam Aan 't IJ

Steiger 10

PANCAKES Zuidas

Gustav Mahlerlaan 525

Let op: je kunt hier alleen met pin betalen. Kijk op de website van de betreffende vestiging voor de meest actuele openingstijden. Volg PANCAKES op Facebook.