Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Cafés en bars

Belly of the Beast

Belly of the Beast is een cocktailbar in het bruisende hart van Amsterdam. Met een brede selectie cocktails en heerlijke hapjes belooft het een onvergetelijke ervaring, die je meeneemt naar een magische wereld. En vergeet niet om

Een aparte ruimte voor privé verhuur

Naast cocktails en hapjes heeft Belly of the Beast een unieke functie aan de locatie toegevoegd: The Pearl, een exclusieve ruimte voor privéverhuur met een eigen bar. Deze ruimte ligt aan de achterkant en ontleent zijn naam aan de verborgen parel in de diepzee. Perfect voor intieme gelegenheden zoals verjaardagen en bedrijfsfeesten. Voor 6 tot 12 personen. 

Cocktailworkshop

De Parel is ook de locatie voor onze dagelijkse cocktailworkshops tijdens de reguliere openingstijden. Dankzij deze unieke toegankelijkheid kunnen gasten op elk moment van de week genieten van cocktails van topkwaliteit en de kunst van het mixen ontdekken. Wil je een workshop volgen, maak gebruik van de link en meld je aan.

Signature Beastie Boys Burgers 

Belly of the Beast is zeven dagen per week geopend, maar het is mogelijk om nadat de keuken gesloten is, toch de signature Beastie Boys Burger te bestellen, die mag je niet missen.