Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

P3 Purmerend, Pop & Cultuurpodium

In de P3 kun je terecht voor diverse concerten en feesten. Ook kun je privé of zakelijk een zaal huren en er zijn oefenruimtes voor bands en individuele muzikanten. Tussendoor kun je aan de gezellige bar wat drinken.

Oefenruimtes

In P3 zijn vijf oefenruimtes voor bands en individuele muzikanten. De oefenruimtes worden overdag en 's avonds verhuurd in blokken van 3 uur. 

Er is tevens een gezellige bar om tussendoor en na het oefenen wat te drinken. De laptop kan mee, er is draadloos internet beschikbaar in het café.

Elke 3e donderdagavond van de maand is er een live muziekcafé, bands kunnen zich hiervoor aanmelden bij Tom of Radboud.

Sinds kort is er de mogelijkheid om les te krijgen in een echte popschool! Kijk op http://www.p3purmerend.nl/popfabriek/ voor het lesaanbod.

Evenement organiseren

Wil je voor je bedrijf, organisatie of privé op een mooie en inspirerende locatie een evenement georganiseerd hebben, dan is P3 de aangewezen gastheer. P3 beschikt over diverse zalen die zowel afzonderlijk alsook in combinatie met elkaar gebruikt kunnen worden. De sfeervolle zalen accommodatie biedt ongekende mogelijkheden voor feesten, presentaties, borrels en vergaderingen.

Programma

Voor het programma kun je terecht op de website van P3. Tickets voor P3 zijn op de avond zelf verkrijgbaar aan de kassa van P3 of in de voorverkoop via de P3 website en Primera winkels.