Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

Oceandiva

Op de varende evenementlocaties van Oceandiva komen evenementen echt tot leven. Het blanco canvas van de schepen vraagt om de meest creatieve ideeën, de mogelijkheden zijn hierdoor eindeloos. Met een capaciteit van 100 tot 1500 gasten aan boord biedt Oceandiva dé plek voor een onvergetelijk zakelijk evenement in Nederland, België, Duitsland en Londen, let’s create a world apart.

Eindeloze mogelijkheden voor een onvergetelijk event

Op de varende evenementlocaties van Oceandiva komen evenementen echt tot leven. Het blanco canvas van de schepen vraagt om de meest creatieve ideeën, de mogelijkheden zijn hierdoor eindeloos.

De black box ruimtes van de Oceandiva schepen zijn volledig aan te passen qua uitstraling, inrichting en branding en zorgen voor een op maat gemaakt evenement Met een capaciteit van 100 tot 1500 gasten aan boord biedt Oceandiva dé plek voor een onvergetelijk zakelijk evenement in Nederland, België, Duitsland en Londen, let’s create a world apart. 

Oceandiva combineert de faciliteiten van een evenementenlocatie met de mogelijkheden van een schip. Ervaar de vrijheid van het water en maak van uw zakelijke evenement een onvergetelijke ervaring vol inspiratie. De multifunctionele ruimtes zijn geschikt voor allerlei type events, denk aan een roadshow, productlancering, brand event, autolancering op het schip, een diner met uitzicht over de skyline van de stad, een modeshow inclusief catwalk of een zomerfestival waarbij de kade wordt benut. De vrijheid van het water maakt van ieder zakelijk evenement een unieke beleving.