Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

De Kookfabriek

De Kookfabriek in Amsterdam is een ideale locatie voor een originele, culinaire en onvergetelijke groepsactiviteit. In een van de grootste kookstudio’s van de Benelux kunnen grote maar ook kleinere gezelschappen samen koken, proeven en beleven. Voor zakelijke gezelschappen is er ruimte voor vergaderingen en presentaties.

Koken met TV chef Julius Jaspers

Met behulp van sfeervolle decoratie materialen kun je de ruimte opdelen in meerdere ruimtes om een intieme sfeer te creëren voor kleinere gezelschappen. De komende tijd heeft de markante TV chef Julius Jaspers zijn naam verbonden aan de locatie en draagt hij zorg voor maakbare en lekkere recepturen voor alle vier seizoenen.

De mogelijkheden zijn onbeperkt; zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een masterclass onder leiding van Jaspers of een andere bekende kok, een seizoen workshop, congress of een op maat gemaakte productpresentatie van food en/of wijnen. Tijdens de druk bezochte workshops bereidt je met jouw vrienden of collega’s het gehele menu, om vervolgens gezellig aan tafel te genieten van het resultaat. 

De Kookfabriek onderscheidt zich van andere kookstudio’s door haar omvang met 16 kookeilanden in een ruimte plus twee kookeilanden in een intiemere setting. Daarnaast biedt De Kookfabriek met gemak plaats aan groepen van 200 - 250 personen. De groepsactiviteit is te boeken vanaf acht personen.

Cateringmogelijkheden

De Kookfabriek heeft ook een eigen catering afdeling waarbij het mogelijk is om grotere groepen zelf te laten koken en te genieten op locaties, desgewenst onder begeleiding van een beroemde chef.