Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Bezienswaardigheden

VVV Zandvoort

Sinds begin 2022 heeft Zandvoort geen fysiek VVV-kantoor meer. In plaats daarvan kun je terug op de website van VVV Zandvoort visitzandvoort.nl. Hierop vind je alle informatie die je nodig hebt voor een heerlijke tijd aan de Nederlandse kust.

Bereikbaarheid

Wist je dat Zandvoort de enige badplaats is met een directe treinverbinding met Amsterdam? In 30 minuten sta je vanaf centraal station met je voeten op het zand. Het strand ligt namelijk op nog geen 200 meter van station Zandvoort aan Zee. Meer informatie over de trein vind je hier.

Kom je toch liever met de auto kijk dan hier voor alle parkeerinformatie 

Zien en doen

Behalve het strand heeft Zandvoort nog veel te bieden. Natuurlijk is het formule 1 circuit een grote trekpleister, maar denk ook eens aan de natuur rondom de kustplaats. Bijna 100km2 natuur verspreid over 2 unieke natuurgebieden. En de enige plek waar je zowel de Europese bizon kunt zien en hertengarantie hebt! Voor de local tips kijk je op onze speciale tipspagina.

Souvenirs

Voor een leuk aandenken aan jouw bezoek aan Zandvoort, loop je even het gezellige dorp in. Kijk bijvoorbeeld bij het Zandvoorts museum of Pole Position.

Heb je speciale vragen over een bezoek aan Zandvoort, kijk dan vooral op de FAQ-pagina van Visit Zandvoort.