Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Stagiaires working together in NDSM.
Afbeelding van Wendy van Loenen

Stageplaatsen bij amsterdam&partners

“Als stagiair krijg je niet alleen de simpele klussen maar werk je echt samen met al onze collega’s van verschillende afdelingen bij amsterdam&partners. Dit maakt je werk heel divers; geen dag is hetzelfde!”

Daarom kies jij voor een stageplaats bij amsterdam&partners. Dat is hoe Wendy van Loenen het ziet. Zij is bij onze stichting HR Adviseur en ziet graag dat jij het bedrijf versterkt. Hier krijg jij alle ruimte om jezelf te zijn, je te ontwikkelen en jouw kwaliteiten te laten zien. Wendy hoopt er ook op dat jij actief bijdraagt aan vernieuwing binnen onze organisatie.

Over amsterdam&partners

De kans is groot dat je amsterdam&partners al kent van het motto I amsterdam. Wij willen dat onze hoofdstad bekend staat als een fijne plek om te wonen, werken en bezoeken. amsterdam&partners is er voor bewoners, bezoekers en bedrijven. Mensen informeren over de activiteiten op cultureel gebied en zorgen voor een goede balans tussen de welvaart door de bezoekerseconomie en het welzijn van bewoners. Het zijn 2 van de doelen waar wij ons bij amsterdam&partners voor inzetten. Amsterdam en amsterdam&partners is er voor iedereen.

Over de stageplaatsen

We hebben meerdere stageplaatsen beschikbaar op heel veel verschillende gebieden. Denk aan Social Media, Pers & Influencer Marketing, Sales & Relatie, DTP maar ook als Hospitality stagiair in de I amsterdam Store. Kijk voor het overzicht op stagevacaturepagina.

Jij bent als stagiair:

  • Leergierig: je bent bereid om te proberen en te leren en je steeds verder te ontwikkelen binnen je stageperiode.
  • Collegialiteit: we werken in een organisatie met een open bedrijfscultuur. Je komt heel makkelijk in contact met al onze collega’s als je hiervoor openstaat. We helpen je graag en we werken graag met je samen. Doe jij dat ook met ons?
  • Authenticiteit: we vinden het belangrijk dat iedereen binnen de organisatie zich thuis voelt. Dit zie je in verschillende dingen die we doen, zoals bijvoorbeeld je feestdagen omruilen en gedeeltelijk vanaf huis werken.

Over jou

Juist de verschillen maken ons als team beter in wat we doen. We werken hard maar er is altijd ruimte voor plezier en verbinding; tussen de bedrijven door borrelen, X-boxen en puzzelen we erop los. We zijn benieuwd naar wie jij bent en wat jij kan. Wil je zien wat je nodig hebt voor onze stagevacatures? Kijk op onze website.

Over de arbeidsvoorwaarden

Op basis van een stageovereenkomst van 38 uur per week kun je als stagiair onder andere rekenen op:

  • Een stagevergoeding van €450,- bruto per maand
  • De mogelijkheid om gedeeltelijk (max 50%) vanuit huis te werken na de inwerkperiode
  • De I amsterdam crew card waarmee jij gratis of met korting toegang krijgt tot bijna alle Amsterdamse musea en attracties
  • Een laptop in bruikleen tijdens je stage
  • We organiseren regelmatig borrels en lunches.

Je hebt veel vrijheid om je eigen stage in te delen. Je kunt bij ons bijvoorbeeld je feestdagen omruilen en vanaf huis werken. Natuurlijk zien we je ook graag op ons kantoor aan De Ruijterkade. Dit is op 2 minuten lopen vanaf het Centraal Station en met uitzicht op het IJ. Sowieso komen we graag samen tijdens Development Donderdag. Op deze laatste donderdag van de maand staat ontwikkeling centraal. Voor jou als mens, ons team en/of de organisatie. Wat we dan zoal doen? Denk aan een kennissessie, workshop of werken aan werkgeluk.

Over de toekomst

Wil jij jouw talent inzetten om samen onze hoofdstad een nog fijnere plek te maken om te wonen, te werken en te bezoeken?

Reageer direct op de stagevacatures van amsterdam&partners via onze stagevacaturepagina. Wil je eerst meer weten? In de stagevacatures staan de contactgegevens van de stagebegeleider.