Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Theater Amsterdam

Theater Amsterdam is dé plek voor evenementen, congressen en feesten in de Westelijke Houthavens van Amsterdam. Een unieke locatie met hightech mogelijkheden en een full service aanpak. In het statige gebouw met uitzicht over het IJ komen innovatie en sfeer samen.

Tot 4200 m2 

Van een grote presentatie in de Theaterzaal tot een award show in de nieuwe 1200 m2 grote Blackbox, bij Theater Amsterdam beschikken we over vier verschillende ruimtes. Ieder met haar eigen mogelijkheden en karakteristieken.

Catering

Goede catering is de smaakmaker van een event. Beroering van de smaakpapillen gegarandeerd met een borrel met stijlvolle, handzame hapjes. Of onze robuuste hakblokken, proeverijen op wielen waar chefs ter plekke culinaire specialiteiten bereiden. Ook diners behoren tot onze expertise: van een informeel walkingdinner met aangeklede foodstations tot een high-end meergangen sitdown diner op sterrenniveau. De catering staat voor tongstrelend, kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en tegelijkertijd creatief, verrassend en out of the box. 

Huiscateraar De Borrelfabriek heeft jarenlange ervaring in smaakvolle en kwalitatieve (concept)catering. Met kennis en expertise verzorgt zij met liefde de kers op de taart van een event. Chef Daniel Braun levert samen met zijn team catering met een twist op eigenwijs hoog niveau, van 50 tot 1.500 personen.  

Gouden Green Key Certificaat 

Theater Amsterdam streeft naar een duurzamere wereld. Theater Amsterdam is in het bezit van het Gouden Green Key Certificaat, het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche.

Toegankelijkheid

Bekijk hoe Theater Amsterdam een bezoek voor mensen met een beperking of handicap toegankelijk maakt.

Meer informatie