Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Verhuur

Rederij 't Smidtje

Ervaar zelf de Amsterdamse gastvrijheid! Persoonlijke aandacht, goede verzorging, schippers en hosts met Mokums DNA. Rederij ‘t Smidtje maakt van een Amsterdamse boottocht een hele nieuwe beleving. Met 20 jaar ervaring weten we wat nodig is voor een vaartocht die spettert. Of je nu komt lunchen met collega’s of een romantische bruiloft op het water viert. Stel makkelijk en snel in 5 stappen jouw vaartocht samen.

Zin om de zintuigen te prikkelen? Kijk ook eens bij Smidtje Seasons. Tijdens deze thematische vaartochten mixen we Amsterdam met een heel andere wereld. Ook de boot krijgt een passend jasje. Zie, proef, hoor en geniet!

Vaarinspiratie

Hoe wil jij de historische Amsterdamse grachten ervaren? Bij Rederij ‘t Smidtje hebben we voor ieder gezelschap een passende boot. Proost in de sfeer van een Mokumse bruine kroeg, dineer op een stijlvolle, moderne citytender of ontdek de hoofdstad vanaf een authentieke salonboot.

Van lopend buffet tot bijzondere thema-avond. Speciale wensen? Geen man overboord! Die laten we graag uitkomen.

Een boottocht die bij je past!

Een verjaardag vieren vraagt om een andere aanpak dan een zakelijke lunch. Met wie je ook te water gaat, wij zorgen voor een vaartocht op maat. Dat betekent ook een persoonlijk ontvangst, een meedenkende host en aankleding die past bij jouw gelegenheid. De details, die maken de ervaring bijzonder. Dat is voor ons Amsterdamse gastvrijheid.