Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Musea

The Upside Down Amsterdam

Iedereen, jong en oud, vindt zijn inspiratie wanneer ze uit hun huidige realiteit stappen, in een nieuwe fantasiewereld die The Upside Down Amsterdam heet. Met de geestverruimende wereld word je geïnspireerd om te creëren, dingen te doen waar je nog nooit van hebt gedroomd en om plezier te hebben. Je wordt onderdeel van de kamers en decors, waarbij je alles kunt aanraken en de tofste foto's kunt schieten.

De wereld op z’n kop

The Upside Down Amsterdam vertelt je op een leuke manier over de typisch hedendaagse Nederlandse cultuur. Omdat toeristen meestal alleen de traditionele dingen zien, zoals molens, klompen en tulpen, doet The Upside Down het net even anders. Hier zie je alle dingen waar Nederland trots op is, de inclusiviteit, de dance-muziekscene uit Amsterdam en de abnormale voorkeur voor chocolade en snoep, de diversiteit van het land. Ontdek alles wat je nooit wist over Nederland!

Niet geheel onbelangrijk: The Upside Down Amsterdam is een sociaal bewuste onderneming en steunt Stichting Het Vergeten Kind actief. De locatie is open voor kinderen die door hun persoonlijke situatie misschien niet de middelen of de mogelijkheid hebben.

Boek een tijdslot met je City Card

Om deze locatie te bezoeken met je City Card, dien je vooraf een tijdslot te reserveren. Zorg ervoor dat je City Card geldig is op het moment van je bezoek.