Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

CuliWalk Zuidoost

Tijdens de CuliWalk Zuidoost ga je op ontdekkingsreis langs alle culinaire en culturele plekken die Amsterdam Zuidoost te bieden heeft. Laat je inspireren door de bijzondere ondernemers, unieke kunstwerken en bruisende markten. Bewandel de tour en zie het gebied zoals je dit nog niet eerder zag.

Gratis entree

CuliWalk Zuidoost

Locatie
Groot Bijlmerplein
Bijlmerplein 97
1102 BP Amsterdam
Contact
Volg ons

Lopend of fietsen

Je kunt de CuliWalk zowel lopend als fietsend doen, en geheel op eigen initiatief en op je eigen tijdstip. De looproutes zijn al voor je uitgestippeld en gemakkelijk te volgen met behulp van de online kaart.

Bij de deelnemende stops kom je QR-codes tegen met interessante weetjes, audiofragmenten, video’s en tips. Per route loop je tussen de 3 en 7 kilometer. Trek er dus een dagdeel voor uit, want je strijkt ook neer op bijzondere plekken om wat te eten, drinken of kunst te bekijken. Meer informatie lees je hier.

Maak gebruik van de onderstaande links, om een keuze te maken uit een van de routes. We hebben vijf routes voor je uitgestippeld. Veel plezier! Deel je ervaring door @amsterdamsepoort te taggen en #CuliWalkZuidoost te gebruiken bij je posts. Je hebt de keuze uit de borrelroute, de marktroute (alleen op de marktdagen), de kinderroute, de culiwalk en de kunstroute

Gratis entree

CuliWalk Zuidoost

Locatie
Groot Bijlmerplein
Bijlmerplein 97
1102 BP Amsterdam
Contact
Volg ons