Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

Stadswandelingen Amsterdam met een comedian als gids

Comedy Walks© biedt stadswandelingen met een lokale stand-up comedian als gids. Je comedian-gids laat je de mooist plekjes van de stad zien en maakt je deelgenoot van de rijke geschiedenis en het culturele erfgoed van Amsterdam. Als geen ander weet je comedian-gids de vinger te leggen op de eigenaardigheden van Amsterdam en haar inwoners. Een Comedy Walk biedt een perfecte combinatie van historie en humor. Gewoon de leukste manier om een stad te beleven!

oEen unieke activiteit: Amsterdam met een comedian

Tijdens deze stadswandelingen in Amsterdam ga je op pad met een lokale comedian die je de mooiste plekjes van zijn/haar stad laat zien. Je comedian-gids neemt je mee in de rijke geschiedenis van Amsterdam en haar inwoners. Aan de hand van levendige anekdotes en persoonlijke verhalen komt de geschiedenis van Amsterdam helemaal tot leven en ervaar je deze bijzondere stad op een unieke manier. Geen stoffige feitjes en jaartallen, maar scherpe observaties, hilarische conclusies en onverwachte wendingen. Door het hilarische perspectief van de comedian op ogenschijnlijk alledaagse dingen kijk je met een frisse blik naar deze fantastische stad. Je boekt je ticket eenvoudig online!

Check de website voor de beschikbare dagen en tijdstippen.

  • Elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag
  • Taal: Engels
  • Adviesleeftijd: 14+ jaar
  • Het is ook mogelijk om op een gewenste dag/tijdstip een privé tour (Engels of Nederlands) te boeken. Gelieve contact met ons op te nemen over de mogelijkheden.