Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

Scholierentour Amsterdam

In samenspraak met vele groepen jongeren heeft Local Experts Amsterdam voor (internationale) scholieren en jonge studenten een leuke en afwisselende tour ontwikkeld door de bruisende historische binnenstad van Amsterdam. Tijdens deze rondleiding worden geschiedenis en actualiteiten van Amsterdam gecombineerd met thema's die interessant zijn voor jongeren. Inclusief een vrolijke plattegrond met heel veel info!

Amsterdam voor jongeren!

Jullie horen tijdens de rondleiding natuurlijk alles over typisch Amsterdamse fenomenen zoals de woonboten en talloze kleine bootjes in de grachten, de honderdduizenden fietsen, de zwarte en scheefgezakte huizen, de waterhuishouding, het drugsbeleid, de ontstaansgeschiedenis van de stad enzovoorts. Aan het eind van de excursie geeft je gids met alle plezier tips over waar je betaalbaar uit eten kunt, waar je leuk kunt shoppen en uitgaan en natuurlijk kun je alle vragen stellen die je hebt.

De rondleidingen worden op een losse manier gepresenteerd en komen tot stand in samenspel met jullie groep.

Desgewenst kunnen jullie kunnen aansluitend een rondvaart door de grachten reserveren tegen een gereduceerd tarief. Local Experts is geen cultuurkaart acceptant.

De scholierentour kun je reserveren voor besloten groepen vanaf 15 personen. Vaak zijn schoolgroepen natuurlijk wat groter, in dat geval wordt de groep opgedeeld in kleinere groepjes die ieder met hun eigen gids op stap gaan. Het programma duurt ruim anderhalf uur. De rondleiding is inclusief een kleurrijke plattegrond.

Tarief: €157,50 +21% btw per groep van 15 personen. Vervolgtarief afhankelijk van het extra aantal deelnemers.

Meer weten? Ga voor uitgebreide informatie snel naar de website

Deutschsprachige Führungen durch Amsterdam

Die Klassenfahrttour und andere Führungen in Amsterdam werden auch in deutscher Sprache angeboten. Ausführliche Informationen in deutscher Sprache finden Sie auf der Website von Local Experts.