Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

Nieuw Land Experience

Nieuw Land Experience verzorgt vaartochten en tours door Flevoland onder andere naar Nationaal Park Nieuw Land: Oostvaardersplassen en Marker Wadden, Batavialand en Werelderfgoed Schokland. De vaartochten en tours hebben een gids aan boord, die de passagiers meeneemt in de unieke ontstaansgeschiedenis van Flevoland: Nieuw Land op de zeebodem. Uniek aan boord van onze schepen: koffertentoonstelling over de drooglegging van de Zuiderzee.

De Zuiderzeewerken nader bekeken

Snuffel in de koffers van Koningin Wilhelmina en Koningin Juliana en leer over het grootste inpolderingsproject ter wereld: De Zuiderzeewerken.

Het dynamische decor van ‘s werelds grootste man-made natuurpark ter wereld maakt uw bezoek met Nieuw Land Experience aan Flevoland onvergetelijk.

De schepen ms Nieuw Land, ms Waddenzee en de Nieuw Land VR Bus zijn uitgerust met professionele presentatie-schermen, geluidsapparatuur, Vr-brillen en zijn hierdoor de ultieme mobiele locatie voor uw toeristische bezoek aan Nederland, vergadering, brainstormsessie, congres, bedrijfs- of familie-uitje.