Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

Holland Destination Management

Ontketen de magie van Amsterdam met Holland Destination Management (DMC)!

Wat Holland Destination Management voor jou kan doen

Het team van experts van Holland Destination Management zal je helpen bij het plannen en uitvoeren van een vlekkeloos congres of evenement, van begin tot eind. Of je nu op zoek bent naar eersteklas accommodaties, vervoer, entertainment of logistiek ter plaatse, Holland Destination Management heeft het voor jou geregeld. De uitstekende infrastructuur, de bruisende culturele scene, talrijke conferentiecentra van wereldklasse en natuurlijk de prachtige grachten van Amsterdam: Holland Destination Management laat je graag zien waarom Amsterdam een topbestemming is voor congressen en evenementen.

Belangrijkste focus van Holland Destination Management

Het bieden van waardevolle begeleiding en ondersteuning bij het plannen, organiseren en uitvoeren van een succesvol congres of evenement.

Assistentie bij het selecteren van een locatie, registratie en logistiek.

Het bieden van oplossingen voor problemen die zich tijdens het planningsproces kunnen voordoen.

Een uitgebreid netwerk van leveranciers en verkopers in Amsterdam, wat resulteert in goede prijzen en efficiënte communicatie.

Direct contact met jouw projectmanager van Holland Destination Management.

Creativiteit en innovatie.

Focus op duurzaamheid.

Talen

Toewijding en kennis van jouw cultuur, is waar het team om bekend staat. Bij Holland Destination Management spreken de medewerkers Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Portugees. Valt de keuze op Holland Destination Management als jouw bestemmingsmanagementbedrijf, dan wijzen wij één contactpersoon toe, die jou het hele proces begeleid en met raad en daad te woord staat.