Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

Creators of Live B.V.

Creators of Live laat verhalen tot leven komen. Met ons gespecialiseerde DMC merk Creators of The Netherlands ontwikkelen en organiseren wij ieder jaar prachtige evenementen voor onze (internationale) opdrachtgevers in Amsterdam.

Ons aanbod

  • Een groot en betrouwbaar netwerk in Nederland
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Werkend vanuit onze kernwaarden: liefde, respect, interesse en succes. 

Wij creëren en organiseren unieke live evenementen en onvergetelijke ervaringen. Ons doel? Jouw internationale gasten verrassen door levenslange herinneringen te creëren en (merk)verhalen tot leven te brengen. Met Creators of The Netherlands bieden wij uitstekende service en organisatie voor vergaderingen, incentives, congressen, evenementen en (merk)ervaringen binnen de grenzen van ons land met in het bijzonder, Amsterdam. 

Amsterdam heeft oneindig veel mogelijkheden voor het organiseren van jouw volgende meeting, evenement of incentive. Denk hierbij aan luxe hotels, unieke vergaderlocaties, teambuilding activiteiten en exclusieve restaurants. 

Wij streven er als DMC naar om onze gasten een unieke en onvergetelijke ervaring te bezorgen. Dit doen wij door op maat gemaakte voorstellen, passend bij jullie merk, het bedrijf en de gasten.

Tijdens het organiseren van jouw evenement houden wij rekening met duurzaamheid, diversiteit en inclusiviteit in al onze event designs. Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat jouw evenement de gewenste doelstellingen behaalt en tegelijkertijd bijdraagt aan een betere toekomst. 

Neem vandaag nog contact met ons op! Wij staan klaar om jouw verwachtingen te overtreffen.