Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

DMC Amsterdam

DMC Amsterdam biedt een enthousiast en professioneel team om samen de doelstellingen voor uw MICE-evenementen te bereiken. Met hun lokale expertise, uitstekende relatie met een breed scala aan leveranciers en zelf op maat gemaakte programma's, zijn zij in staat om soepele logistiek, voordelige boekingen, geweldige ervaringen en de beste evenementen in Amsterdam te creëren. Op zoek naar mogelijkheden buiten Amsterdam, ook hiervoor kan je bij DMC Amsterdam terecht!

Events in- en buiten Amsterdam

DMC Amsterdam levert effectieve evenementenservice op verschillende gebieden, zodat elk evenement het gewenste resultaat heeft. De gebieden waar ze zich het meest op richten zijn incentiveprogramma's, vervoer, AV-ondersteuning en het vinden van accommodaties/venues.

Hun begin-tot-eindmanagement van uw evenementprojecten betekent dat u er zeker van kunt zijn dat het hele proces consistent wordt beheerd en dat onze ondersteuning ter plaatse op hetzelfde niveau ligt.

De strategie die wordt gehanteerd bij het plannen van evenementen is dat ze in lijn zijn met de bedrijfsdoelstellingen. Ze willen er zeker van zijn dat elk onderdeel en elke activiteit elkaar aanvullen en kunnen helpen om het doel te bereiken.

Door gepersonaliseerde (pre)-eventdiensten te bieden, wordt gezorgd voor de best mogelijke ervaring voor alle gasten.