Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

Chocolatemakers

Maak kennis met dé pioniers als het gaat om duurzame chocolade! Heb jij altijd al een keer binnen willen kijken in een echte chocoladefabriek? Waar nog alles zelf wordt gemaakt? Aan de Amsterdamse cacaohaven staat een hele bijzondere fabriek. Een echte chocoladefabriek, waar alles van boon tot reep zelf wordt gemaakt. Volledig op zonne-energie! Kom langs en leer, ruik en proef! Je leert hier alles over de duurzame manier van werken van deze organisatie, over de wereld van chocola en over hoe die heerlijke smaak nou eigenlijk tot stand komt.

De lekkerste chocolade die de aarde niet belast, wie wil dat niet?

Kom kijken in de kleine fabriek van Chocolatemakers, leer wat er allemaal achter de chocolade industrie zit, proef en maak kennis met mensen die superieure chocolade maken, op een manier die de aarde niet belast. Chocolatemakers geeft tours in het Nederlands en Engels, boek je time slot in de agenda.

Ook voor bedrijven en teams is dit een lekker, leerzaam en geweldig uitje! De bevlogen mensen van Chocolatemakers kijken er naar uit je alles over de interessante wereld van chocolade uit te leggen, en te laten proeven natuurlijk!