Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Rondvaarten

Privérondvaart Amsterdamse grachten

Geniet van de Amsterdamse grachten op een sfeervolle salonboot! Deze klassieke boot is uitgerust met modern comfort - zowel authentiek als luxe dus. Naast de schipper gaat ook een privégids mee aan boord. Hapjes en drankjes zitten bij de tour in. De rondvaart duurt ongeveer 1,5 uur. Precieze start- en eindpunt kunnen afgestemd worden op je interesse en verdere verloop van je dag.

Bekijk de stad vanaf het water

Een boottochtje door de Amsterdamse grachten is een fantastische ervaring. Vanaf het water ziet alles er net weer even anders uit dan vanaf de straat. Een privéboot met privégids maakt de ervaring nog bijzonderder. De schipper en de gids kennen Amsterdam door en door. Er is dan ook ruimte voor gesprekken over allerlei onderwerpen - we delen onze blik op onze geliefde stad graag met je.

De boot is een klassieke salonboot, uit het begin van de 20e eeuw. Deze stijlvolle boot is voorzien van een elektrische motor voor een stille en schone tour. Bij koud weer maakt de verwarming het behaaglijk warm; op een warme dag kunnen de ramen open. Onderweg zijn er verschillende hapjes en drankjes beschikbaar. Al met al is onze privé boottour een luxueuze, authentieke en onvergetelijke ervaring! Al onze tours zijn privé met een maximum van 5 personen. Meer informatie en contactformulier vind je hier.