Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Agora Theater, Bioscoop & Congrescentrum

In het hart van Lelystad staat het spraakmakende en gastvrije Agora Theater. De oranje diamant in het hart van Lelystad heeft een uitnodigende foyer, twee intieme kleine (film)zalen en een sfeervolle grote zaal. Alle theatergenres zijn vertegenwoordigd: uitdagend toneel, grappige kindervoorstellingen, prachtige muziek, hilarisch cabaret, wonderschone dans of swingende shows en musicals. Daarnaast vertoont Agora ook een gevarieerd programma film met actuele films, arthouse films en familiefilms.

Een thuis voor alle culturele genres

In het hart van Lelystad staat het spraakmakende en gastvrije Agora Theater. De oranje diamant in het hart van Lelystad heeft een uitnodigende foyer, twee intieme kleine (film)zalen en een sfeervolle grote zaal. 

Alle theatergenres zijn vertegenwoordigd: uitdagend toneel, grappige kindervoorstellingen, prachtige muziek, hilarisch cabaret, wonderschone dans of swingende shows en musicals. Daarnaast vertoont Agora ook een gevarieerd programma film met actuele films, arthouse films en familiefilms. 

Maak jouw avond uit compleet met een etentje vooraf bij een van de gastvrije restaurants of een drankje en hapje na afloop aan onze gezellige bar. Beleef Theater & Film in Lelystad! Kijk voor het volledige theater- en filmprogramma op de site van het Agora theater.