Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Parkeren

ParkBee parkeergarage Overtoom

Ontdek nieuwe, tot voorheen verborgen parkeerlocaties in Amsterdam. ParkBee maakt privé parkeerlocaties van bijvoorbeeld kantoren hotels toegankelijk. Daarom is het bouwen van nieuwe garages niet meer nodig en houden we auto’s van de straat. Wil jij ook voordelig en makkelijk parkeren op toplocaties? Parkeer met ParkBee en dan geven we samen ruimte terug aan de stad.

ParkBee Overtoom

Ben je van plan om jezelf onder te dompelen in cultuur, kunst en geschiedenis? ParkBee Overtoom ligt op loopafstand van het Museumplein en zo kun je dus o.a. het Van Gogh museum, Stedelijk Museum en Rijksmuseum gemakkelijk bezoeken. Liever wandelen door de natuur? Het Vondelpark is nog geen 10 minuten lopen van Parkeergarage Overtoom. En ook het Leidseplein is goed te doen vanaf deze parkeergarage.

Live beschikbaarheid & betaalbaar

Parkeren bij ParkBee Overtoom doe je verder vanaf slechts €3,15 per uur en maximaal € 27,50 per 24-uur. Zeker weten dat je een parkeerplek hebt? Check de live beschikbaarheid van deze parkeergarage of reserveer een plek op parkbee.com.

Mobiel parkeren

Parkeer gemakkelijk en goedkoop bij ParkBee zonder dat je een ticket hoeft te pakken. Je kan kan bij ons op de website je parkeerplek voor je gewenste tijd en datum reserveren. Op deze manier hoef je geen zorgen te maken of je wel een parkeerplek hebt en betaal je een lager parkeertarief dan op straat. Je krijgt na het reserveren een mail waarmee je toegang krijgt tot de parkeergarage voor jouw gereserveerde tijd. Mocht je geen reservering hebben kan je ook bij ons parkeren via jouw favoriete parkeerapps! Je betaalt per minuut en de teller stopt automatisch bij het maximale dagtarief.

#Keepyourcitymoving met ParkBee

ParkBee maakt efficiënt gebruik van onderbenutte parkeerlocaties waardoor het bouwen van nieuwe locaties niet meer nodig is. We benutten de ruimte optimaal, zorgen voor minder auto’s op straat en verlichten de druk op steden. Onze mobiliteitshubs hebben EV-oplaadstations en stimuleren ook auto-/fiets-/scooterdelen. Zo houdt ParkBee steden in beweging: Keep Your City Moving!