Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Parkeren

Q-Park Centrum Oost

Wil je voordelig parkeren in Amsterdam? Bij Q-Park Centrum Oost, gelegen aan de Tweede Boerhaavestraat 20, ben je aan het juiste adres. Deze parkeergelegenheid bevindt zich op 13 minuten loopafstand van het stadscentrum, waardoor het een handige optie is voor bezoekers die de stad willen verkennen.

Startpunt dagje Amsterdam

Begin je Amsterdamse avontuur bij Q-Park Centrum Oost! Gelegen vlakbij stadsring S112, biedt deze parkeergelegenheid een perfecte startpunt voor een dagje uit. Ontdek de nabijgelegen parels van Amsterdam, zoals het Wereldmuseum Amsterdam, Koninklijk Theater Carré of het beroemde Amstel Hotel. Daarnaast ligt het bruisende centrum op slechts een korte loopafstand, waardoor je gemakkelijk alle hoogtepunten van de stad kunt verkennen.

Makkelijk en snel parkeren

Q-Park Centrum Oost telt 255 parkeerplaatsen. Je kunt er 24 uur per dag en 7 dagen per week je auto kwijt. De parkeergarage is ruim en comfortabel. Je kunt hier gemakkelijk parkeren met de gratis Q-Park app. Met de Q-Park app wordt je kenteken herkend en opent de slagboom automatisch. Zo hoeft je nooit meer in de rij met een parkeerticket om te betalen bij een automaat. Je betaalt maandelijks achteraf je parkeerkosten.

Kijk voor meer informatie op de website van Q-Park Centrum Oost.