Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Parkeren

ParkBee parkeerlocatie Amstelgebouw

Ontdek nieuwe, tot voorheen verborgen parkeerlocaties in Amsterdam. ParkBee maakt privé parkeerlocaties van bijvoorbeeld kantoren hotels toegankelijk. Daarom is het bouwen van nieuwe garages niet meer nodig en houden we auto’s van de straat. Wil jij ook voordelig en makkelijk parkeren op toplocaties? Parkeer met ParkBee en geef ruimte terug aan de stad!

ParkBee Amstelgebouw

Ben je opzoek naar een parkeergarage vlakbij Amsterdam Amstel station? Op nog geen twee minuten lopen van het Amsterdam Amstel station ligt parkeergarage ParkBee Amstelgebouw. Bij deze parkeergarage kun je parkeren vanaf €12 per uur en slechts €15 per 24-uur. De parkeergarage bevindt zich onder het Amstelgebouw (ingang: Bertrand Russellstraat 13) en met 100 parkeerplekken is er altijd wel een plekje voor je vrij! Bij deze parkeergarage kun je ideaal parkeren om het centrum van Amsterdam per fiets of Openbaar Vervoer te bezoeken.

Fietsen

Het is nu mogelijk om vanuit de parkeergarage verder te gaan met een huurfiets van Donkey Republic. Volg de bordjes naar de eerste verdieping en maak gebruik van de samenwerking tussen ParkBee en Donkey Republic. Door deze samenwerking wordt het nóg makkelijker om de drukke stad binnen te komen: je parkeert je auto bij ParkBee, en fietst de stad in met een fiets van Donkey Republic.

Mobiel parkeren

Parkeer gemakkelijk en goedkoop bij ParkBee zonder dat je een ticket hoeft te pakken. Je kan kan bij ons op de website je parkeerplek voor je gewenste tijd en datum reserveren. Op deze manier hoef je geen zorgen te maken of je wel een parkeerplek hebt en betaal je een lager parkeertarief dan op straat. Je krijgt na het reserveren een mail waarmee je toegang krijgt tot de parkeergarage voor jouw gereserveerde tijd. Mocht je geen reservering hebben kan je ook bij ons parkeren via jouw favoriete parkeerapps! Je betaalt per minuut en de teller stopt automatisch bij het maximale dagtarief.

#Keepyourcitymoving met ParkBee

ParkBee maakt efficiënt gebruik van onderbenutte parkeerlocaties waardoor het bouwen van nieuwe locaties niet meer nodig is. We benutten de ruimte optimaal, zorgen voor minder auto’s op straat en verlichten de druk op steden. Onze mobiliteitshubs hebben EV-oplaadstations en stimuleren ook auto-/fiets-/scooterdelen. Zo houdt ParkBee steden in beweging: Keep Your City Moving!