Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Parkeren

Q-Park Weesperplein

Wil je voordelig parkeren in Amsterdam? Bij Q-Park Centrum Weesperplein, gelegen aan de Eerste Boerhaavestraat 29, ben je aan het juiste adres. Deze parkeergelegenheid bevindt zich op 12 minuten loopafstand van het stadscentrum, waardoor het een handige optie is voor bezoekers die de stad willen verkennen.

Dagje Amsterdam

Q-Park Weesperplein biedt de ideale uitvalsbasis voor jouw avontuur in het prachtige Amsterdam. Gelegen in het bruisende hart van de stad, bevindt de parkeergarage zich op loopafstand van iconische bezienswaardigheden zoals het bruisende Rembrandtplein, de historische grachten en de levendige winkelstraten van de binnenstad. Met zijn strategische ligging biedt Q-Park Weesperplein gemakkelijke toegang tot de belangrijkste attracties van de stad. Of je nu de wereldberoemde musea wilt verkennen, wilt genieten van een heerlijke maaltijd in een van de vele restaurants of gewoon wilt verdwalen in de charmante straatjes van Amsterdam.

Q-Park Weesperplein

Q-Park Weesperplein telt 360 parkeerplaatsen. Je kunt er 24 uur per dag en 7 dagen per week je auto kwijt. De parkeergarage is ruim en comfortabel. Je kunt hier gemakkelijk parkeren met de gratis Q-Park app. Met de Q-Park app wordt je kenteken herkend en opent de slagboom automatisch. Zo hoeft je nooit meer in de rij met een parkeerticket om te betalen bij een automaat. Je betaalt maandelijks achteraf je parkeerkosten.