Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Parkeren

ParkBee parkeerlocatie Student Hotel

Ontdek nieuwe, tot voorheen verborgen parkeerlocaties in Amsterdam. ParkBee maakt privé parkeerlocaties van bijvoorbeeld kantoren hotels toegankelijk. Daarom is het bouwen van nieuwe garages niet meer nodig en houden we auto’s van de straat. Wil jij ook voordelig en makkelijk parkeren op toplocaties? Parkeer met ParkBee en geef samen ruimte terug aan de stad.

ParkBee Student Hotel

Tegenover de Wibautstraat en om de hoek van het Wibautpark kun je parkeren bij ParkBee Student Hotel. Deze parkeerlocatie is er rolstoelvriendelijk en heeft een goede verbinding met het openbaar vervoer richting de binnenstad, maar ook overige richtingen.

Live beschikbaarheid & betaalbaar

Op het parkeerterrein van de Student Hotel parkeer je als ParkBee gebruiker voor slechts € 2,50 per uur en €20 per 24-uur. Zeker weten dat je een parkeerplek hebt? Check de live beschikbaarheid van deze parkeergarage of reserveer een plek op parkbee.com.

Mobiel parkeren

Parkeer gemakkelijk en goedkoop bij ParkBee zonder dat je een ticket hoeft te pakken. Je kan kan bij ons op de website je parkeerplek voor je gewenste tijd en datum reserveren. Op deze manier hoef je geen zorgen te maken of je wel een parkeerplek hebt en betaal je een lager parkeertarief dan op straat. Je krijgt na het reserveren een mail waarmee je toegang krijgt tot de parkeergarage voor jouw gereserveerde tijd. Mocht je geen reservering hebben kan je ook bij ons parkeren via jouw favoriete parkeerapps! Je betaalt per minuut en de teller stopt automatisch bij het maximale dagtarief.  

#Keepyourcitymoving met ParkBee

ParkBee maakt efficiënt gebruik van onderbenutte parkeerlocaties waardoor het bouwen van nieuwe locaties niet meer nodig is. We benutten de ruimte optimaal, zorgen voor minder auto’s op straat en verlichten de druk op steden. Onze mobiliteitshubs hebben EV-oplaadstations en stimuleren ook auto-/fiets-/scooterdelen. Zo houdt ParkBee steden in beweging: Keep Your City Moving!