Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Leonardo Hotel Vinkeveen Amsterdam

Leonardo Hotel Vinkeveen Amsterdam biedt een combinatie van groen en stad. Uitzicht op de Vinkeveense Plassen met een eigen haven. Je parkeert je auto voor de deur, en binnen een kwartier ben je in Amsterdam. Een meeting of evenement plannen, dat kan in het Event Centre Vinkeveen. Dit is de perfecte locatie met uitzicht over het water en ruime parkeergelegenheid en makkelijk bereikbaar direct gelegen aan de A2.

Temidden van het groen, op steenworp afstand van de stad

De 86 luxe kamers zijn comfortabel en efficiënt. Waarom? Je slaapt in een XL Leonardo bed. Er is veel daglicht, zodat je extra goed uitzicht hebt op de Vinkeveense Plassen. Er is supersnelle Wifi om te relaxen. Dat is pas lekker slapen. Ontbijten doe je op je kamer of in koffiebar Vink. Op de kaart vind je veel internationale ontbijt en lunch opties. Zo kun je genieten van een volledig Frans, Engels en Amerikaans ontbijt. 

Wil je meer weten over dit hotel ga naar de website voor informatie en boekingen.

Tot 1.300 m2 vergaderoppervlakte

Het Event Centre Vinkeveen heeft een eigen entree met ontvangstruimte ��� de boxlounge, een terras aan het water en een privé strandje. Op de begane grond bevindt zich de Blackbox van circa 400m2 die ruimte biedt tot 450 personen. Met een plafond van 9 meter hoog en voorzien van geluidsapparatuur en licht, zetten staat ieder evenement letterlijk in the spotlight. Door de flexibele wanden kan de Blackbox eenvoudig in 3 ruimtes gedeeld worden; Eiland 1 tot en met Eiland 3.

Met een knipoog naar de eilanden op de Vinkeveense plassen worden de ruimtes in het Event Centre Vinkeveen Eilanden genoemd. Zo zijn er op de eerste etage 7 tot 9 Eilanden, met uitzicht over de Vinkeveense plassen, welke als flexibele vergaderruimtes gebruikt kunnen worden. Met oppervlaktes variërend van 24.5 m2 tot 50m2 is er altijd wel een ruimte die geschikt is voor uw training, workshop of als break-out ruimte. Betreft het een boardmeeting dan is er ook nog Eiland 13 welke speciaal ingericht is als boardruimte.

Daarnaast is de eerste etage voorzien van diverse eiland lounges om te pauzeren met een kopje koffie of om rustig te werken.

The Harbour Club Vinkeveen

Laat je verrassen door The Harbour Club in Vinkeveen met een eigen terras aan de geliefde Vinkeveense Plassen en gevestigd in het Leonardo Hotel Vinkeveen Amsterdam. Alleen de beste, meest verse producten worden gebruikt om vervolgens op een eenvoudige, pure manier bereid te worden door de beste chefs! 

The Harbour Club Vinkeveen biedt plaats aan maximaal 300 gasten, waarvan 150 buiten op het luxe terras dat via land en water bereikt kan worden. De eigen aanlegsteiger biedt plaats voor boten om aan te meren.