Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Hyatt Regency Amsterdam

Het Hyatt Regency is geopend in 2017 en dus een nieuw hotel gelegen in het centrum van Amsterdam. Wanneer u als gast het hotel binnen stapt zal u meteen geïnspireerd worden door de botanische en vernieuwende elementen in de lobby. Naast een hotel overnachten, meeting of cocktail in de bar kan u ook genieten van het fantastische rijsttafel in het Indonesische restaurant, Mama Makan.

Over Hyatt Regency

Hyatt Regency Amsterdam is gelegen in het culturele groene hart van Amsterdam. De Plantage, Artis en de Botanische tuinen zijn allemaal op loopafstand van het hotel. Daarnaast is het 5 minuten lopen naar het dichtstbijzijnde metrostation en de RAI is ook goed te bereiken vanaf het hotel.

Het groene concept wordt ook doorgetrokken naar de inspirerende meeting ruimtes. Er wordt gewerkt met een speciaal concept genaamd ‘vijf botanische & sustainable zintuigen��. Deze 5 elementen; geluid, voelen, proeven, geur en zicht komen terug in onze meeting ruimtes en zorgen ervoor dat u gasten een onvergetelijk en inspirerend verblijf hebben. Van een congres in de Ballroom of een intiem diner in Meeting room C, dit is allemaal mogelijk!  

Indische lekkernijen

Wanneer je op zoek bent naar een uniek restaurant in het centrum van Amsterdam, zoek dan niet verder! Mama Makan restaurant is ge��nspireerd op de Indonesische keuken en brengt de gerechten tot leven met de authentieke Indonesische specerijen.