Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

Buurtcamping

De Buurtcamping keert terug in de zomervakantie in 2023. Verschillende parken in Amsterdam transformeren tot heuse kampeerterreinen. Inwoners van Amsterdam kunnen een weekend lang kamperen in het park bij hen in de buurt. De Buurtcamping zorgt voor mooie ontmoetingen en draagt bij aan het ons-kent-ons-gevoel. Genoemde data voor 2023 zijn onder voorbehoud.

Buurtcamping

Locatie
Diverse Locaties / Various locations
Diverse locaties / Various locations
1012 JS Amsterdam

Kamperen in je favoriete park

In het eerste weekend van de zomervakantie transformeren het Flevopark, Noorderpark, Rembrandtpark, Sloterpark, Gaasperdam tot heuse kampeerterreinen. Inwoners van Amsterdam kunnen dan een weekend lang kamperen in het park bij hen in de buurt. Ga naar de website voor meer informatie.

Elk jaar gaan buurtbewoners door heel Nederland op vakantie in hun eigen park. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is: van yuppen tot daklozen, van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren. Door samen de camping op te bouwen of een potje te badmintonnen, leer je elkaar beter kennen. Je bent de hele dag heerlijk buiten en iedereen is gelijk. Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

€15,00 per tent en €15,00 per persoon voor het hele weekend. Mensen met een kleine portemonnee kamperen met korting. Zij betalen €2,50 voor hun tentplek en €2,50 per persoon voor het hele weekend Kinderen t/m 12 jaar kamperen gratis.

Buurtcamping

Locatie
Diverse Locaties / Various locations
Diverse locaties / Various locations
1012 JS Amsterdam