Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

Strandpaviljoen Timboektoe

Timboektoe ligt verborgen op het Noorderstrand bij Wijk aan Zee. Een strandparadijs, aan de ene kant begrensd door het Noordzeekanaal en aan de andere kant door strand en zee. Timboektoe is het gehele jaar geopend met in de winter gerechten voor bij de open haard en 's zomers frisse salades tot heerlijk vlees van de barbecue.

Een nieuw gezicht

In 2017 is Timboektoe volledig vernieuwd met als inzet duurzaamheid. Duurzaamheid is terug te vinden in de kaart met biologisch eten en tot 100 zonnepanelen op het dak. De bekroning van het harde werk kwam in April 2017 met het Green Key Goud keurmerk.

Timboektoe is het gehele jaar geopend met in de winter gerechten voor bij de open haard en 's zomers een menu van frisse salades tot heerlijk vlees van de barbecue. Het hele jaar door is er een verrassende programmering. Wil je meer weten over het aanbod van Timboektoe, kijk op de website.

Openingstijden

April tot en met september:

Dagelijks van 10.00 tot 22.00 geopend voor ontbijt, lunch & diner

Oktober tot en met maart:

Maandag tot en met donderdag 10.00 – 17.00 uur (keuken tot 16:00) geopend voor ontbijt & lunch.

Vrijdag tot en met zondag 10.00 – 22.00 (keuken tot 21:00) geopend voor ontbijt, lunch & diner.

Surfen en bedrijfsfeestjes

De Noordpier bij Wijk aan Zee is een van de beste surfstranden van Nederland – een unieke plek om samen te komen en iets te vieren. Je hebt alles tot je beschikking voor een onvergetelijke dag; de relaxte vibe en het gevoel van vrijheid krijg je er gratis bij. Of de groep nou uit 10 of 400 personen bestaat; het tem staat voor je klaar om van jouw evenement of feest een topdag te maken.