Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

Spaghetteria Olympiaplein

Benvenuto a Spaghetteria! Ook voor spaghetteria Olympiaplein bereiden Italiaanse chefs de dagverse pasta in zes verschillende gerechten op het dagelijks wisselende menu. Sluit je gezellige maaltijd af met een tiramisù met een espresso of een huisgemaakte sgroppino of limoncello.

Vers gemaakte pasta's

In Italië is het begrip spaghetteria een op zichzelf staand fenomeen. Een plek waar lokale chefs niets anders doen dan het bereiden van verse pasta. Bij Spaghetteria is dit niet anders. Ook zij wijden zich aan de kunst van het pasta maken. Dat doen ze in hun eigen laboratorio artigianale, een ambachtelijke werkplaats waar ze geheel volgens de traditie van het Italiaanse pastagilde verschillende soorten pasta’s maken. Elk met zijn eigen vorm, oorsprong en bereidingswijze.

Gastvrijheid met een tikkeltje Italiaanse branie

De onbevangen manier van koken weerspiegelt zich ook in de bediening en sfeer van Spaghetteria. Met enthousiasme, gastvrijheid en een tikkeltje Italiaanse branie serveren jonge mensen de gerechten uit in een levendige omgeving. Of je nu urenlang wilt tafelen of zin hebt in een snelle, smaakvolle maaltijd, iedereen schuift bij elkaar aan, rond de grote tafels of aan een hoge bar.

Aanschuiven kan altijd, maar voor nu wordt je verzocht te reserveren via de site van de Spaghetteria