Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

Eetcafé de Zeilhoek

Zeilhoek Food & Drinks is al jaren een begrip in Waterland en ver daarbuiten. Het onderscheidt zich dankzij de fantastische ligging direct aan het water en het terras op de Gouwzee. De Zeilhoek heeft zowel binnen als buiten 120 zitplaatsen, dit mede dankzij de prachtige serre. Deze serre is ook exclusief te reserveren voor een feest of partij. De Zeilhoek ligt in de gelijknamige jachthaven van Katwoude tegenover Monnickendam, met het mooiste uitzicht van héél Waterland, misschien wel van heel Noord-Holland.

Lekker eten op een schitterende locatie

Zeilhoek Food & Drinks kan je terecht voor een hapje en een drankje, een uitgebreide lunch, een smakelijk en uitgebreid diner of voor het geven van een feestje in de vorm van bijvoorbeeld een buffet. Dit alles voor een vriendelijke prijs.

De keuken van de Zeilhoek is internationaal. De specialiteiten zijn streekgerechten, vis, tapas en vegetarische gerechten.

Het eetcafé heeft een moderne romantische uitstraling. De Zeilhoek ligt niet aan, maar óp het water, tussen Volendam en Monnickendam. Bij het eetcafé is ruime parkeergelegenheid aanwezig.

De openingstijden kunnen wisselen, check als je hierheen gaat altijd eerst even de website