Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

Taverne De Visscher

Aan de haven van het pittoreske dorp Marken ligt Taverne De Visscher. Het terras is prachtig gelegen met uitzicht over het Markermeer en niet voor niets geliefd bij toevallige voorbijgangers en vaste bezoekers. Taverne De Visscher serveert o.a. een drankje, koffie met de ´wereldberoemde´ Markertaart, een heerlijke lunch en/of diner. Uiteraard ben je ook met een groot gezelschap of voor een bedrijfsuitje altijd meer dan welkom. Het team staat zeven dagen per week klaar om je te ontvangen voor een gezellig samenzijn met familieleden, vrienden of zakenrelaties.

Keuken

Taverne De Visscher serveert prijsvriendelijke gerechten uit de Nederlandse keuken en heeft een à la carte- , een lunch- of keuzemenu. De Hollandse kaart is zeer divers: van biefstuk tot verschillende visgerechten, van belegde broodjes tot een bittergarnituur.

Mogelijkheden voor groepen

Voor groepen organiseert de taverne op verzoek puzzel-, wandel- en boottochten. Een exclusieve rondleiding door het pittoreske Marken of een bezoek aan het beroemde ‘Kijkhuisje’ en de klompenmakerij aan de rand van Marken kun je combineren met koffie en gebak of een borrel.

Ook touroperators en reisgezelschappen zijn hier van harte welkom, eventueel ver vooruit geboekt, of op korte termijn, vraag naar de aantrekkelijke groepsprijzen.

Gezelschappen tot 100 personen kunnen hier terecht voor ontbijt, lunch, maaltijd of tussendoortje. Het terras aan het water biedt plaats aan 60 personen. Voor de deur van De Visscher legt de boot naar Volendam aan.