Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

De Gastronout

De Gastronout (voorheenBar Bistro Bravour) in de Dapperstraat in Amsterdam Oost, brengt een wereldse twist aan, op de Franse keuken. Dus goed gevulde wijn glazen, ruime keuze aan bier en cocktails. Op het menu vind je seizoensgebonden gerechten, die je in een ongedwongen sfeer tot je kunt nemen.

Lokaal, duurzaam en seizoensproducten

De Gastronout blijft dezelfde ongedwongen bistro waar ons team onze gasten meeneemt op een avond uit, ende plek voor een uitgebreid diner of zomerse cocktail, met heerlijke klassiekers op de kaart zoals iedereen van ons gewend is.

Het restaurant werkt nauw samen met gespecialiseerde vis-, vlees- en groenteleveranciers met als streven vooral seizoensgebonden klassiekers aan te bieden, waarbij de nadruk ligt op zoveel mogelijk lokaal geoogste producten uit de moestuin. De invloeden in de keuken komen van ‘all over the world’ en bij alle gerechten is er een keuze uit zorgvuldig geselecteerde wijnen, die het geheel vervolmaken.

De menukaart zal zo een samensmelting zijn van herkenbare gerechten met een grote variëteit aan bereidingswijzen en duidelijke invloed van verschillende culturen als een spiegel van de Dapperbuurt zelf, uitgevoerd met de vaardigheid en liefde die Bravour ook kenmerkte.

Een zonovergoten terras

Wil je komen eten, reserveer je plek dan via deze link, en je kunt plaatsnemen op ons met zon overgoten terras of aan de klassieke toog, of schuif aan als je alleen een borrel wilt drinken.