Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

Dauphine

Café-restaurant Dauphine is gevestigd in een voormalige Renaultgarage vlakbij het Amstelstation. Dauphine is de naam van een Renaultmodel uit de jaren ’50, waarvan je een mooi exemplaar kunt bewonderen op het terras. Het interieur van deze hotspot is strak en zakelijk ingericht met roodoranje leren banken, witte pilaren en veel glas. Dit is een echte brasserie: de plateaus fruits de mer zijn niet aan te slepen, net als de biefstukken met friet, halve kreeften en pannetjes mosselen. Het publiek varieert van pakkenmannen tot fraai uitgedoste dames.

Club Dauphine

In Club Dauphine kun je je iedere vrijdag en elke eerste zondag van de maand je hart ophalen aan live muziek in de sfeer van een New Yorkse nachtclub. Een plek waar je erop kunt rekenen dat je verrast wordt en geniet van een avond vol soul, pop, funk, r&b en meer!

Friday Night Live

Op vrijdag zijn de deuren geopend om 19:30 uur en rond 20:00 uur wordt er een 4-gangen diner geserveerd terwijl je kunt genieten van de band aan je eigen tafeltje voor het podium of met een drankje aan de bar. Na het diner gaan alle tafels en stoelen aan de kant zodat er gedanst kan worden!