Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

Balthazar's Keuken

In een klein, gezellig en strak zaakje op de Elandsgracht zit Balthazar’s Keuken. Je zit hier letterlijk in de keuken en ziet hoe de koks de lekkerste gerechten bereiden. Het idee is een beetje alsof je bij goede vrienden bent aangeschoven. Goede vrienden die super kunnen koken, dat wel. Omdat de eigenaren zich graag door de markt laten inspireren, is er een wisselend (betaalbaar!) driegangenmenu met alleen keuze tussen vlees of vis. Je eet dus wat de pot schaft en dat zijn vaak uitgesproken en inmiddels beproefde creaties.

Wekelijks wisselend driegangen menu

Balthazar's Keuken bestaat al sinds 1995. Een klein familierestaurant waar seizoen, herkomst en traditie centraal staan. Vader en zoon serveren eerlijke gerechten geïnspireerd op het aanbod van hun trouwe leveranciers.

Je kunt hier genieten van een vast drie gangen menu dat om de week wisselt. Vijf kleine voorgerechten om te delen, vlees of vis als hoofdgerecht en een verassend dessert vormt de basis. Als je het van tevoren laat weten is vegetarisch natuurlijk ook geen probleem.

Geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 18.00. Ga snel naar de website en ontdek wat er deze week op het menu staat!