Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Cafés en bars

Bar en Restaurant Westergasterras

Het populaire Westergasterras bevindt zich op het groene en historische terrein van de Amsterdamse Westergas. Door het gigantische terras met idyllische vlonder aan het water is deze Amsterdamse hotspot ideaal voor terrasliefhebbers. Maar ook als het kouder wordt kun je zowel buiten op het verwarmde terras, als binnen genieten van heerlijke gerechten, cocktails en een flinke dosis gezelligheid.

Heerlijk buiten zitten bij goed en slecht weer

Het Westergasterras bevindt zich al 15 jaar op de Amsterdamse Westergas, pal naast de iconische Gashouder waarvandaan Amsterdam tot midden vorige eeuw van energie werd voorzien. Dit veel terrein is in het afgelopen decennium getransformeerd tot culturele hotspot met vele gezellige barretjes, restaurants.

Het interieur kenmerkt zich door haar industriële uitstraling van baksteen, beton en roestig ijzer i.c.m. veel glas, groen en frisse, zomerse tinten.

Lunch, borrel en diner

Of je nu komt voor de lunch, het diner, een borrel of een van de vele feestjes of evenementen op het terras of in de bijbehorende club Westerunie, bij het Westergasterras ontsnap je even aan de stadse drukte en geniet je van de groen/industriële oase van rust.

De nieuwe menukaart (lunch & diner) staat boordevol verrassende gerechten met Oriëntaalse twist. Met een uitgebreide borrel& cocktail kaart is het Westergasterras ook een heerlijke plek om te borrelen.

Ook voor groepsborrels, verjaardagen, bedrijfsdiners & uitjes is het Westergasterras, al dan niet i.c.m. de Westerunie en de Westerliefde een fantastische locatie. Vraag gerust naar de talloze mogelijkheden.

Regelmatige vinden er op het Westergasterras ook evenementen plaats waaronder de wekelijkse Summer Breeze Latin Night avonden in de zomer en Ek's of Wk's op groot scherm. 

Openingstijden

Het Westergasterras kent wisselende openingstijden en is bepaalde periodes alleen uitsluitend beschikbaar voor zakelijke/groeps-diners, presentaties, en andere evenementen waarvoor de ruimte exclusief wordt afgehuurd. Kijk op de website voor de actuele openingstijden.

Volg Westergasterras ook op Facebook

Toegankelijkheid

Bekijk hoe het Westergasterras een bezoek voor mensen met een beperking of handicap toegankelijk maakt

Meer informatie