Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Concerten

Gruppo Sportivo

Op veler verzoek krijgt The Spotify Tour van Gruppo Sportivo in 2023 een vervolg. Opnieuw zullen de vaakst gestreamde songs bepalend zijn voor de invulling van de setlist. Nederpopklassiekers als Hey Girl, Beep Beep Love, Tokyo, P.S. 78, Rock ’n Roll en Disco Really Made It zitten daar natuurlijk bij. Laat deze kans niet voorbij gaan en kom naar P60 in Amstelveen.

Gruppo Sportivo

Speeldata
vrijdag 7 april 2023 om 19:00
Locatie
Poppodium P60
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen

Liedjes over het dagelijks leven

Sinds het bejubelde album Great ("Gruppo's beste sinds Back to '78" volgens muziekblad OOR) en de gelijknamige tournee in 2018/2019 beleeft de van oorsprong Haagse band haar zoveelste jeugd.

De bezetting van de band bestaat uit de karakteristieke frontman Hans Vandenburg (zang/gitaar) en de andere oorspronkelijke leden Peter Calicher (toetsen) en Max Mollinger (drums).

De blikvangers Lies Schilp & Inge Bonthond (beiden zang) zijn ook weer van de partij als de Bombitas. Tim Barning (bas) is inmiddels een vaste waarde te noemen. Wouter Kiers (saxofoon) maakt deze keer zijn opwachting als 'special guest'. Check de link voor kaarten.

Gruppo Sportivo

Speeldata
vrijdag 7 april 2023 om 19:00
Locatie
Poppodium P60
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen