Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

Waterland tour

Binnen vijf minuten ben je de stad uit en fietst u door het mooie en beroemde Noord-Hollandse landschap. Een vriendelijke gids leidt de groep van maximaal 15 personen op ontspannen wijze over de prachtig gelegen fietspaden naar het hart van dit land van dijken en water. Je fietst niet alleen op dijken maar ook op herwonnen land op 5 meter beneden zeeniveau! De gids zal je onder andere vertellen hoe onze voorouders hier een voortdurende strijd tegen het water voerden. Zelfs nu nog is het in dit gebied letterlijk pompen of verzuipen.

Op de fiets door Waterland

Een gids leidt de groep op ontspannen wijze over de prachtig gelegen fietspaden. Je fietst niet alleen op dijken maar ook op herwonnen land op vijf meter beneden zeeniveau. De gids vertelt onder andere hoe onze voorouders hier een voortdurende strijd tegen het water voerden. Zelfs nu nog is het in dit gebied letterlijk pompen of verzuipen.

Prijzen zijn inclusief gebruik fiets en eventueel regenponcho. Vooraf reserveren is noodzakelijk. U kunt reserveren via de website https://www.yellowbike.nl/ of door te bellen naar 020 6206940.

Vertrekt elke vrij-, zater- en zondag om 10:00 tussen 1 april 2022 en 31 oktober 2022 voor individuele inschrijvingen. De groepjes zijn klein, maximaal 13 personen, meestal minder.

Deze tour is ook te boeken als privétour